ROMMENE

John Winter's Office

Den kriminelle mesterhjernen John Winter er farlig nærme å ta kontroll over hele byen. Heldigvis finnes det hederlige personer der ute som ønsker at rettferdigheten skal seire, men vi trenger deres hjelp. På oppdrag fra spesialetterforsker Katharine må dere komme dere inn på John Winters kontor i håp om å avdekke bevis som kan brukes mot ham. 

2-5 personer

Ideell gruppestørrelse er 3-4

Backgammon.jpg

The Backroom

John Winters makt i byen øker. I følge pålitelige kilder har han nå politikere, dommere og høytstående polititjenestemenn på sin side. De største skurkene i John Winters indre sirkel samles i baren hans hver måned for å spille poker. Dere må komme dere inn på bakrommet i baren hans og finne navnene til de 6 stykkene som har plass ved pokerbordet. 

2-6 personer

Ideel gruppestørrelse er 4-5

VX SNATCHER arctic escape.jpg

VX Snatcher

Gruppen din er innelåst i to celler i den blodige kjelleren til byens fryktede VX Snatcher. Oppdraget: GET OUT før VX Snatcher returnerer!! 

Rommet er vanskeligere enn våre to andre rom så vi anbefaler alle å trene opp 'escape-skills' i John Winter's Office og Backroom før dere prøver å unnslippe VX Snatcher.

3-7 personer

Ideel gruppestørrelse er 5